om oss

Vi som 5 mode- och miljömedvetna tjejer grundade företaget med en vision om att ändra dagens konsumentsbeteende gällande plast, samtidigt som vi vill öka kunskapen om hur den påverkar vår värld negativt. 

 

Kunden ska inte behöva välja mellan trendigt, hållbart och billigt, vilket man måste om man handlar hos våra konkurrenter. Vi vill därför erbjuda en produkt som täcker alla dess behov. Det var utifrån detta vi: Sasha Ginsburg, Nicole Linder, Ella Marcko, Melina Alm och Alice Westfeldt grundade Clipp UF. ​

Vår hårklämma kan inte ensam rädda miljön, men det är ett steg i rätt riktning.

                                            

C28ACC6F-4621-4852-B78F-8F0871B03ED3.jpg
teamet

tEAMET

Image-1.jpg
Ella
Melina
sasha
alice
nicole
Skog
Acetat plast

Acetat är ett ekologiskt material med ursprung från förnybara resurser, till skillnad från traditionell plast som framställs av fossila bränslen.

 

Acetat bryts ned naturligt i blöt miljö och återgår då som näring för växtriket. Materialet innehar en kort nedbrytningstid på 1-3 år till skillnad från traditionell plast som kan ta upp till 1.000 år.

ACETAT PLASTENS LIVCYKEL

Acetat plast
Acetat plast
IMG_5168.jpeg
VÅRAT NAMN

Clipp  ett kort, simpelt och modernt namn, som är lätt att komma ihåg. Namnet skapar även ett verb på engelska, (to clipp) vilket kommunicerar en aktiv handling för klimatet. Det ska vara smidigt att konsumera hållbart.

soybean-growth-farm-with-green-leaf-back
plantering av träd

Clipp har valt att klimat-kompensera för företagets utsläpp vid frakt genom att plantera 35 nya träd i samarbete med Absorb AB. 

 Tack för att du väljer oss!